Prøv HavnaMi administrasjonssystem

Enkel båthavnoversikt på alle plattformer. Sett av noen minutter og oppdag at HavnaMi vil gjøre din hverdag enklere.


FULL KONTROLL

HavnaMi er et grafisk oversiktsprogram som forenkler din hverdag, lett å komme i gang, lett å administrere og ikke minst lett å bruke.

 

RIKTIG FOKUS

Å drive/administrere en båthavn/marina krever mye fokus – på andre ting enn båtplass bestilling. Her blir HavnaMi et viktig redskap. HavnaMi hjelper deg med å holde full oversikt og kontroll over hele havnen. Når havnen med båtplasser er lagt inn i HavnaMi – styrer systemet alt.


REDUSER PAPIR OG TELEFONER

HavnaMi er bygget opp slik at kunden/båtplassbrukeren selv kan booke – ledige plasser i havne. Som administrator vil du ha full kontroll til enhver tid, alt styrer via HavnaMi. Du slipper skjemaer, notater, visninger og administrering av informasjon om den enkelte plass. Kunden vil selv finne de nødvendige opplysninger om sin drømmeplass i din havn.

 

RAPPORTER

HavnaMi gir deg de rapporter som din havn trenger for å kunne holde normal drift.

 

REGNSKAP

HavnaMi kan i løpet av 2018 integreres mot regnskapssystemer.

 

FAKTURERING

I HavnaMi legges det opp til at en vil kunne benytte enkelt fakturasystem.

 

BRUKERVENNLIG

Alle påstår at de har et brukervennlig system – det gjør vi også. Forskjellen er at HavnaMi ER BRUKERVENNLIG! Du trenger ikke lange og vanskelige kurs for å kunne ta i bruk HavnaMi, ei heller tunge og til dels uforståelige brukermanualer for å komme i gang. Når din havn først er lagt inn, noe du selv kan gjøre som administrator (eller du kan selvfølgelig engasjere oss for å komme i gang) så vil HavnaMi fungere av seg selv. Husk: HavnaMi er laget av folk som kjenner problemet, og det med et språk som alle forstår. Og ikke minst: HavnaMi er et visuelt program!

 

TILGJENGELIG

HavnaMi er et skybasert databaseprogram som alltid er tilgjengelig fra PC, Mac, nettbrett og mobile enheter. Det vil si så lenge du har mobil eller internett dekning så fungerer programmet.

 

» Prøv HavnaMi Administrasjonssystem

FacebookYouTube
Logg Inn